M84U

Recentebeoordeling


4 sterren uit 648 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij M84U. Meer weten? Ontdek meer

21 feb 2024 om 19:47 Bezorgtijd zoals aangegeven, eten nog steeds lekker warm en super lekker. Dit was de eerste keer dat we hier besteld hadden en zullen we zeker nog doen!
17 feb 2024 om 14:19 Tot nu toe altijd in orde geweest
14 feb 2024 om 23:50 Deze keer was het echt slecht eten, we hebben het ze terug laten ophalen en ons geld terug gevraagd
10 feb 2024 om 18:36 de burger was niet zo heel lekker
6 feb 2024 om 19:05 Er zat weinig saus en het was niet zo lekker.
4 feb 2024 om 21:21 We bestellen bijna iedere keer bij m84u, nog niet teleurgesteld geweest, heel lekker, nog telkens goed warm bij aankomst.
2 feb 2024 om 22:30 Levering heel vlot, gevraagd voor geen champignons maar toch gekregen, ander deel van de bestelling was met amper looksaus er op, alles was heel week van het vet... Vorige keren was dit pak beter in orde
29 jan 2024 om 9:23 Het eten was helaas al helemaal afgekoeld toen het na 2:20 uur werd bezorgd. Jammer, want normaal gesproken is het altijd prima.
29 jan 2024 om 6:07 Bijna 2 uur moeten wachten op bestelling wel extra portie friet bij gekregen
28 jan 2024 om 12:29 Als we eten bestellen is het altijd hier. Super lekker. Vriendelijk personeel. Wij bestellen nergens anders. Eten nog heel warm als het toe komt. Geen minpunten enkel pluspunten
26 jan 2024 om 21:45 De bestelling was ezn half u vroeger dan het doorgegeven uur. Het is eten was heel goed van smaak en ook perfzct warm
25 jan 2024 om 15:01 Het eten is soms echt vettig. Pizza druipt van de olie en durum is geweekt in het nat, maar wel verder lekker en smaakvol enkel de extra die gevraagd werden waren niet mee geleverd